'Meer en betere controle veehouderijen'

Meer en beter controleren bij veehouderijen is hard nodig. Dat vindt de provincie Noord-Brabant. Na een steekproef bij verschillende gemeenten, die de veehouderijen moeten controleren, werden verschillende overtredingen gevonden. Om de controle te verbeteren, is de provincie met negen gemeenten een pilot gestart.

Deel dit topic

Reacties

casev
Ik kan me alleen maar herinneren dat ze bij m'n dieseltank zijn wezen kijken, verder die milieudienst jongens (gelukkig) nog niet op het erf gehad. Paar jaar geleden was het ineens niet goed dat er geen brandblusser hing bij de dieseltank. En vorig jaar een check of ik een nieuwe tank had.
de hoef
@casev ik kreeg een boel werk op gedragen van de gemeente
+2
brabo
Quote Reactie van @de hoef:
een boel werk

moest je meehelpen plantsoenen te gaan harken ?
de hoef
@brabo moest nog wat vergunningen aan vragen
pietjepuk
@de hoef wist niet dat je voor die plantjes tussen de mais al een vergunning kon krijgen.
+3
de hoef
Quote Reactie van @pietjepuk:
vergunning kon krijgen.

voor het droog hok wel
pietjepuk
@de hoef hoort daar ook een drankvergunning bij.
+1
de hoef
@pietjepuk die hebben we al een paar jaar ,
Kuilplaat
Heb controle gehad. Wat is het verschil met een gastank die alleen privé gebruikt wordt bij een bedrijf wel gekeurd moet worden en buurman die gewoon burger is niet???
j h p
@Kuilplaat zeikerij

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's controle en controleren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN