Kamp toont gladde kant tijdens interview over fipronilcrisis

VERIJSSEL – Johan Oppewal, chef redactie van vakblad Boerderij, interviewde in het Estlandse Tallinn landbouwminster Henk Kamp (65). Deze zei dat er geen gezonde bedrijven failliet mogen gaan als gevolg van de fipronilcrisis. Daarmee liet Kamp zich van zijn gladde kant zien. � Klinkt leuk, maar […]
 Pluimveehouders worden niet gecompenseerd (vechtdalfm.nl)

(bron: www.hrpraktijk.nl) DEN HAAG / OVERIJSSEL – Het kabinet weigert categorisch om de pluimveehouders te compenseren die zijn getroffen door de fipronilcrisis.

 Kamp toont gladde kant tijdens interview over fipronilcrisis (vechtdalfm.nl)

OVERIJSSEL – Johan Oppewal, chef redactie van vakblad Boerderij, interviewde in het Estlandse Tallinn landbouwminster Henk Kamp (65). Deze zei dat er geen gezonde bedrijven failliet mogen gaan als gevolg van de fipronilcrisis.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden boerderij , failliet en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!