Pas op voor de groene knolamanieten

In 2016 waren er in Nederland volgens het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC) 137 meldingen van paddenstoelenvergiftiging. In augustus 2017 waren het er al 129, terwijl het hoogseizoen nog moest beginnen.
In juni 2017 publiceerde de Centers for Disease Control (CDC) in de Verenigde Staten (VS) een rapport over de gevaren van zelf paddenstoelen plukken.
 Pas op voor de groene knolamanieten (vmt.nl)

In 2016 waren er in Nederland volgens het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC) 137 meldingen van paddenstoelenvergiftiging. In augustus 2017 waren het er al 129, terwijl het hoogseizoen nog moest beginnen. In juni 2017 publiceerde de Centers for Disease Control (CDC) in de Verenigde Staten (VS) een rapport over de gevaren van zelf paddenstoelen plukken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!