Wie kent een Belgische boer in het buitenland ?

Beste,

We zijn in volle voorbereiding van een eerste seizoen van het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Dat betekent dat we op zoek gaan naar Belgische land- en tuinbouwers in het buitenland, die vrijgezel zijn en daar graag verandering in zien.
We hebben intussen 4 van de 5 boeren gevonden, maar die laatste heeft zich goed verstopt.

Hebben jullie weet van Belgische boeren (leeftijd maakt niet uit, locatie ook niet) die bijvoorbeeld na een buitenlandse studiereis en/of stage in het buitenland “blijven plakken” zijn ? Of teruggekeerd zijn ?
Hebben jullie contacten met Belgische land- en tuinbouwers in andere landen ?
De deelsector van de landbouw maakt niet uit : veeteelt en akkerbouw uiteraard, maar mag net zo goed een fruitboer, paardenkweker, wijnbouwer, koffieboer, cacaoboer, avocadoboer …. zijn.

Ik waardeer alle hulp die ik kan krijgen, want het is geen evidente zoektocht !

Alvast héél erg veel dank voor een antwoord.

Beste groeten,
Katrien Geens
katrien.geens@fremantlemedia.be of +32 478 38 23 68
katrien-geens

Reacties

+1
de hoef
Jvt
jvt
@de hoef ben nederlandse boer die toevallig in Belgie is neergestreken, ipv andersom. Daarnaast bij mijn weten nog steeds gelukkig getrouwd dus niet zoekende naar een andere...
+2
weurding
@jvt meedoen, maakt niet uit, gaat om de kijkcijfers 😬
robbies
Hier iets verderop wonen heel veel Belgische boeren in het buitenland i
+1
George
Quote Reactie van @robbies:
Hier iets verderop wonen heel veel Belgische boeren in het buitenland i

😄 In Bels zeker
+1
robbies
@George geen woord van gelogen toch?
George
@robbies
Nee. 😂
casev
Er was pas een tv serie over belgische boeren in de vs. Plattelands tv of zoiets heette het. In portugal zitten ook een paar belgische melkveehouders, maar volgens mij allemaal voorzien...
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!