'Pilot van de Kringloopwijzer in 2018'

Henk Flipsen, directeur van Nevedi (de brancheorganisatie voor de veevoerderindustrie) vertelt bij Boerenbusiness over het vrijwillige voerspoor in de varkenshouderij en over de stand van zaken omtrent de introductie van de Kringloopwijzer voor melkveehouders.

Ook gaat hij in op de ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt en wat eiwittransitie betekent voor de productie van veevoer.
 'Pilot van de Kringloopwijzer in 2018' (boerenbusiness.nl)

Henk Flipsen, directeur van Nevedi (de brancheorganisatie voor de veevoerderindustrie) vertelt bij Boerenbusiness over het vrijwillige voerspoor in de varkenshouderij en over de stand van zaken omtrent de introductie van de Kringloopwijzer voor melkveehouders. Ook gaat hij in op de ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt en wat eiwittransitie betekent voor de productie van veevoer.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden veevoer , varkenshouderij , nevedi , melkveehouders , voerspoor en kringloopwijzer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!