Verkoop elektrische auto’s trekt verder aan

BRUSSEL (ANP) - De verkoop van volledig elektrisch aangedreven auto's in Nederland zat in het tweede kwartaal van dit jaar stevig in lift. Ten opzichte van een jaar eerder steeg de verkoop met 168 procent, zo blijkt uit verkoopcijfers die de Europese brancheorganisatie ACEA publiceerde. Ook binnen de gehele Europese Unie (EU) was er sprake van een stevige stijging.
Het bericht Verkoop elektrische auto’s trekt verder aan verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Hybride auto’s uit de gratie (telegraaf.nl)

BRUSSEL (ANP) De verkoop van volledig elektrisch aangedreven auto's in Nederland zat in het tweede kwartaal van dit jaar stevig in lift. De verkoop van hybride auto’s duikelde echter

 Verkoop elektrische auto’s trekt verder aan (nieuws.nl)

BRUSSEL (ANP) - De verkoop van volledig elektrisch aangedreven auto's in Nederland zat in het tweede kwartaal van dit jaar stevig in lift. Ten opzichte van een jaar eerder steeg de verkoop met 168 procent, zo blijkt uit verkoopcijfers die de Europese brancheorganisatie ACEA publiceerde. Ook binnen de gehele Europese Unie (EU) was er sprake van een stevige stijging. Het bericht Verkoop elektrische auto’s trekt verder aan verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden brussel en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!