Commissie buigt zich over zeehondenopvang

DEN HAAG (ANP) - Een wetenschappelijke commissie begint vrijdag met een onderzoek naar de zeehondenopvang in Nederland. De commissie buigt zich over de toekomst van de opvang van zieke dieren en moet antwoord geven op de vraag welke zeehonden in aanmerking komen en wanneer. Ook is de vraag hoe die opvang eruit komt te zien.
Het bericht Commissie buigt zich over zeehondenopvang verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Commissie buigt zich over zeehondenopvang (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Een wetenschappelijke commissie begint vrijdag met een onderzoek naar de zeehondenopvang in Nederland. De commissie buigt zich over de toekomst van de opvang van zieke dieren en moet antwoord geven op de vraag welke zeehonden in aanmerking komen en wanneer. Ook is de vraag hoe die opvang eruit komt te zien. Het bericht Commissie buigt zich over zeehondenopvang verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden dieren en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!