Rapport: haalbaarheid wettelijk verplichte weidegang gering

De haalbaarheid van een wettelijke verplichting voor het weiden van alle melkkoeien, is gering. Dat concluderen onderzoekers van Wageningen UR en Centrum voor Landbouw en Milieu (CLM) in het rapport 'Maatregelen om weidegang te bevorderen'.

Deel dit topic

Reacties

christo
Ik zeg: tijd voor de volgende lichte toets.
christo
Oh Nee. Toets hoeft niet. Rapport kan weer opnieuw gemaakt worden. Martijn heeft weer een foutje gemaakt. Prutser. De makers van het rapport hebben twee dingen een beetje door elkaar gehaald. Niet verwonderlijk als je in een fase van je leven zit waarin je denkt dat het land geen toekomst heeft als minder dan 80% van de koeien in de wei loopt. Helaas is de doelstelling van het convenant weidegang 80% van de bedrijven. Ffff Apeldoorn bellen.
sjoerd de melker
Rapportje ligt er alvast. Op het moment dat er wel voldoende draagvlak blijkt hoeft het alleen maar geupdated worden daarna doorsturen naar 2e kamer en hupsakee

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , milieu , weidegang , melkkoeien en clm geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0