Brandweer rukt groots uit voor brandende tractor

HELLENDOORN - Op woensdagavond 23 augustus is brand uitgebroken in een tractor op het terrein van een boerenbedrijf aan de Hancateweg-Oost in het buitengebied van Hellendoorn.

Tijdens het pompen van mest ontstond brand in het motorcompartiment van de tractor. De tractor stond vlak naast een stal, om deze reden werd de brandweer in eerste instantie groot opgeroepen.

De boer begon zelf met blussen met een tuinslang en had het vuur al redelijk binnen de perken, de brandweer heeft de trekker afgeblust en blust deze nu na.

De trekker liep zware schade op.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden mest , trekker , vuur , tractor , pompen , brand , stal , schade , boer , brandweer en vastgereden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0