Kleinere veestapel is in het belang van de boeren - Opinie - RD.nl

De problemen in de landbouwsector kunnen alleen worden aangepakt als we in Nederland minder dieren houden, betoogt Talitha Koek.

Deel dit topic

Reacties

+3
cornelissen
Ken het verhaal,alleen even vergeten dat grasland jaarlijks 20 ton CO2 opneemt. Dit moet je natuurlijk niet meenemen,want anders klopt het verhaal niet,dan is het een kringloop.
+3
Brutus64
Wat een vreselijk links lariekoek verhaal, veestapel moet inkrimpen om de accoorden van Parijs te halen.
En laat me niet lachen, dat die 200000 koeien extra , volgens haar de melkprijs hebbenverpest, we hebben trouwens maar 160000 koeien gereduceerd en melkprijs zit weer flink in de lift.
Ik lees niks over uitstoot verkeer en industrie.
Valt me ook erg tegen van RD dat ze deze zienswijze publiceren
+2
jan.1
De auteur is woordvoerder landbouw bij Natuur & Milieu.😀
Groen1
@jan.1 Talitha Koek woont in Amsterdam en is woordvoerder van Stichting Natuur & Milieu wat o.a. jaarlijks wordt gesponsord door de Nationale Postcode Loterij met een bedrag van 1,8 miljoen euro, door de overheid met een bedrag van 1,7 miljoen euro.
van Ittersum
@jan.1 deze week ook al eerder aangegeven wie betaald bepaald wat er geschreven wordt.
+1
oldhuus
@jan.1
Weer zo'n subsidieslurper..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN