Zwijgende boeren tegenover dierenactivisten

Na de recente stalbranden en het fipronil-schandaal staat de intensieve veehouderij weer volop in de spotlights bij dierenactivisten. Boeren reageren nauwelijks op alle aantijgingen. De Gelderlander vroeg de POV, LTO en veehouders naar hun terughoudendheid. "Als je je als boer tegen die actiegroepen uitspreekt ben je zo aan de beurt”, zegt een door de krant benaderde boer.

Deel dit topic

Reacties

+1
MARTIJN G
Over links extremisme wordt in Nederland gezwegen. Zelfde volk als de asielindustrie.
adriaan33
@MARTIJN G en natuurindustrie
+2
arjankok
Ach antwoord de zot naar zijn dwaasheid niet !
+1
Coen
@arjankok , en dan die hoogleraar Roos die in de NRC (van gisteren) de misselijk makende vergelijking maakt van de veeindustrie met de Holocaust 😞
Groen1
@Coen Nog een verhaal, Omdat wij allemaal zo nodig zuiveltoetjes moeten eten worden koe en kalf snel van elkaar gescheiden. nrc.nl/nieuws/2017/…
+1
Coen
@Groen1 , het is momenteel een volstrekte hetze tegen de NL-veehouderij 😞
omdat het komkommertijd is voor de journaille worden alle aangeleverde leugens maar direct gepubliceerd 😞
+1
IJsseldelta
@Coen Het wordt weer eens tijd voor een "echte" poolse wolf uit de diepvries.
+1
Groen1
@Coen In 2011 is hoogleraar Roos Vonk berispt om vleesstudie. Roos Vonk was toen co-auteur van een onderzoek waarvoor Diederik Stapel data verzon.
+3
delavalboer
@Groen1 Precies, het waarheidsgehalte bij deze vrouw is ver te zoeken.
Ik heb haar ook aangegeven bij een de bond voor je journalistiek na aanleiding van een artikel van haar. Een ook bij haar uitgever. Maar het plaatsen van een verhaal is belangrijker dan het checken op de inhoud van het verhaal. Dit zegt veel over de hedendaagse journalastiek...
Heel wijs om niet te reageren,niet in discusie gaan met criminelen en vooral ons niet laten chanteren door die mafkezen ,ze proberen de hele veehouderij sector om zeep te helpen!!
Heel wijs om niet te reageren,niet in discusie gaan met criminelen en vooral ons niet laten chanteren door die mafkezen ,ze proberen de hele veehouderij sector om zeep te helpen!!
Dre van Helmond
Negeren is het beste,maar ze halen wel het bloed onder je nagels vandaan.
En onwaarheden voor de rechter brengen ,een gesprek aangaan met die activisten gaat niet.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , veehouderij , stalbranden , veehouders en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0