Fiscale adder onder het gras bij windmolens en zonnepanelen

Agrarische ondernemers die land hebben waar energiemaatschappijen windmolens of zonnepanelen exploiteren, lopen bij de verkoop van hun bedrijf of land het risico dat ze tienduizenden euro’s aan inkomstenbelasting moeten betalen als ze hun zaakjes niet goed hebben geregeld. “Door tijdig te kiezen voor de juiste ondernemingsvorm kan veel financiële ellende worden voorkomen”, stelt Peter van Brakel, fiscalist bij advies- en accountantsorganisatie Accon avm.

Deel dit topic

Reacties

Ik lees dat er in borne nogal wat weerstand is tegen windmolens, speelt dit in meer plaatsen, en wat zijn de problemen eigenlijk. Hoeveel lawaai maken die dingen.
cjw73
@Detukkeroettwente Die weerstand begint overal hoor.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's gras , zonnepanelen , accon avm en windmolens geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0