Welk CO2 onderzoek is waar?

Die paar boeren die we nog hebben moeten het tegen hun autorijdende en industriële medelanders opnemen.

Steeds als ik een bericht lees over een wetenschappelijk onderzoek naar CO2, ammoniak of fosfaat, kijk ik altijd eerst even welke partij dit publiceert. Iedere partij wappert namelijk heel hard met het onderzoek die een uitslag heeft die dicht bij hun ideaal past. Wie moet ik nog geloven? Zelf ben ik iemand met een nuchter boerenverstand en ik ben er ook inmiddels wel van overtuigd dat, na alles wat ik over CO2 en de uitstoot daarvan gelezen heb, de waarheid wel ergens in het midden zal liggen

Bron

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Als er al een geloofwaardig rapport verschijnt wordt er altijd bij vermeld waar de onderzoeker aan verbonden is bijvoorbeeld de vermelding deze man is verbonden aan Wageningen research centrum voor landbouw en techniek, er lopen daar zo verschrikkelijk veel van die gasten rond dat als je er naar vraagt deze persoon vaak totaal onbekend is !!.
Het gaat er niet om wat er in het rapport staat maar wie de persoon achter het rapport is !!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's CO2 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN