Franse boer vindt na jaren zijn Friese stagiairs terug

Molkwerum - Het is de Franse boer Guy Roulland uit Cherbourg gelukt om de twee Friese meiden die ruim dertig jaar geleden bij hem stage liepen, op te sporen. In september komt Roulland naar Fryslân, waar hij herenigd wordt met de twee.

Sjoukje Brouwer en Gonneke Kramer liepen in de jaren tachtig drie maanden stage bij de boer, die toen nog elders in Normandië woonde. Brouwer in 1982 en Kramer in 1984. Recent kwam de boer een vrouw uit Noord-Brabant tegen, die via sociale media een poging deed om de drie met elkaar in contact te brengen. In juli werd Brouwer, inmiddels Reitsma genaamd, al opgespoord. Inmiddels is ook Kramer gevonden.
 Franse boer vindt na jaren zijn Friese stagiairs terug (frieschdagblad.nl)

Jan-Peter Soenveld

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stage , platteland en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!