DLV: strategie fosfaatrechten nu bepalen

Veel veehouders hebben het besluit of ze al of niet fosfaatrechten gaan kopen nog niet gemaakt, maar het is nu wel tijd om de strategie te bepalen. Dat zegt DLV Advies.
 DLV: strategie fosfaatrechten nu bepalen (melkvee.nl)

Veel veehouders hebben het besluit of ze al of niet fosfaatrechten gaan kopen nog niet gemaakt, maar het is nu wel tijd om de strategie te bepalen. Dat zegt DLV Advies.

MelkveeNL

Reacties

+3
klompen
Laten we eerst maar afwachten of ze werkelijk komen
vaak
@klompen Nou, als we de DLV al niet meer kunnen vertrouwen..........
+2
klompen
@vaak ik verbaas me nergens meer over....
labella
Die had je een half jaar gelee al vast moeten leggen.
+3
pieta
@labella Onzin. De echte ondernemers hebben ze al voor 2 juli 2015 vastgelegd. 😁
+2
dwers
Quote Reactie van @pieta:
Onzin. De echte ondernemers hebben ze al voor 2 juli 2015 vastgelegd.

Oeps, straks schelden ze mij ook nog uit voor ondernemer.
van Ittersum
@dwers foeiiii toch, niet nadenken, mag niet!!!!
+3
Wimblij
Als DLV even kan melden hoeveel ze gaan kosten, in hoeveel jaar je ze mag afschrijven, wat de boetes per kg fosfaat Is, of je kunt kopen/huren, of kringloopwijzer geborgd is etc. Dan kan ik bepalen hoeveel er gekocht/verkocht worden.
+12
IJsseldelta
@Wimblij DLV wil vast wel voor een leuk uurtariefje (€ 100++) even langskomen om het een en ander uit te rekenen en er een mooi rapportje van te maken waar weinig in staat.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden advies , kopen , dlv , veehouders en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!