Veerman vreest intensivering veehouderij, ondanks nieuwe wetten

Over veebezetting per hectare kun je discussieren, maar ingewikkelder dan grond en staarten tellen hoeft het niet te zijn. Oud minister van landbouw Cees Veerman geeft voor het eerst sinds lange tijd zijn visie op de ontwikkelingen in de melkveehouderij.

Deel dit topic

Reacties

+1
spotmelker
Veerman 'vreest' 😂 Zijn club (Wageningen) bewerkstelligt intensivering alleen maar...
christo
Wat een zwakke knietjes. Onder de noemer van : ik heb maar niks gezegd omdat er geen meerderheid voor te vinden was. Bah. En dan nu de wijsneus proberen uit te hangen. Grond tellen leidt tot veel creativiteit. Ik ben trouwens nog nooit heel erg geschrokken van het vreselijke duitse landschap. Kulargument.
+1
Hans van Bergen
Veerman kan zich vee beter buigen over de situatie in de verzorgings tehuizen en het welzijn van zijn collega bejaarden. Melkveebedrijven worden nou eenmaal groter
Frans1
@Hans van Bergen haha,subtiel.collega bejaarden 😁
kanniewaarzijn
"....ondanks nieuwe wetten". Moet dan niet zijn: ...."dankzij nieuwe wetten"? Het ministerie is naarstig op zoek naar een manier om de KLW te borgen immers!
+1
jan.1
Landschap aan oostkant van gelderland,volgens mij wat heuvelachtiger met meer bossen.Rare vergelijking dus.
dewittemotor
Die man (zijn familie) bezit toch heel veel grond.
Beetje voor eigen deur keren
Pluto
Als je het niet wilt waarom dwing je het dan af ?????.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , landbouw , veehouderij , grond en cees veerman geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0