Illustratie van: mf gek

Indexdraai zwartbont: Semex-stieren naar de top

Danno blijft onbedreigd aanvoerder van de NVI-lijst met dochtergeteste stieren. Hij zag zijn index zelfs nog licht stijgen tot 393 punten. Hij is overigens niet de enige Bookem-zoon in de top, sterker nog, het stikt ervan. De top 11 van hoogste stieren telt naast Bookem zelf maar liefst zeven zonen. Twee van importeur Semex, Doorman en Brekem, stegen fors.

Deel dit topic

Reacties

Frans1
Melksnelheid van 87. Koeien heb je toch om te melken,is het wel zo makkelijk als je het er ook uit kunt krijgen 😁
cs-agrar
Quote Reactie van @Frans1:
Melksnelheid van 87. Koeien heb je toch om te melken

nou perfecte stier toch.
arjankok
@cs-agrar echt een stier voor boeren die veel geld rondpompen en weinig overhouden
Frans1
@cs-agrar ik heben maar een kleine melkstal,dus moet je direct wachten op een taaie koe.97 vind ik wel acceptabel op een vlotte melker maar Veel lager niet
christo
@Frans1 Als je de normaal verdeling voor de melksnelheid kent dan valt het wel mee. Cijfer lijkt beroerd, in de praktijk minder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's 393 , stieren en semex geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN