Aandeel ForFarmers doorboort 11 euro-grens

7 augustus jl. stond de notering van Formarmerskort rond 15.00 uur op 11.05 euro. Het was de all time high van de beurskoers van het aandeel van de Lochemse voergigant.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Het worden rijke boeren die forfarmers leden!
boer03
@hans1980 valt in verhouding wel mee. Bij de directie tikt het harder door. Met een paar man 25% van alle aandelen in handen..
Herbert
@hans1980 haha vast wel. 2 cent per kilo meer betalen dan voor hetzelfde brokje bij de concurrentie. Zelf betaalde rijkdom.
storm
Enige logica van deze (luchtbel) ontgaat mij echter een beetje🤔
cornelissen
Quote Reactie van @storm:
(luchtbel)

Weet je pas achteraf ,als die knapt
achterhoeker2
@storm Hogere varkensprijs
paul1
@storm haha en jij denkt dat er enige logica bestaat op de aandelenmarkten ? Daar regeert de emotie.
puntertje
For Farmers koopt zelf veel aandelen in om de koers op te stuwen en de directie heeft veel aandelen in bezit, begrijp ik dat goed???
+2
boer03
@puntertje ja , 25%. Ze creeeren hun eigen feestje.
+2
Twentsch Land
@puntertje

Even met voorzichtigheid !!! volgens mij hebben alle werknemers mee kunnen doen in de aandelen opbouw....idem als de leden-afnemers.
puntertje
@Twentsch Land Maar ik denk dat Yoran en consorten toch iets meer in handen hebben dan het gemiddelde lid of werknemer, en dan blijft het altijd oppassen voor perverse prikkels.
+2
RBD49
@puntertje in het jaarverslag forfarmersgroup.eu/bestanden/ForFarmers_Group/… staat op pagina 106 exact hoeveel aandelen de verschillende directeuren in bezit hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN