Zijn de melkprijzen conform de zuivelmarkt?

De ZuivelNL-noteringen van deze week betekenen een plus voor boter en volle melkpoeder. Volgens marktexpert Wouter Baan zijn er geen minnen te ontdekken. Klik hier om de melkprijsvergelijking te doen.

Nog geen abonnee? Maak gebruik van de Melk&Voer actie. Voor €60,- tot einde van het jaar.

Waarom Melk & Voer?
☀ Altijd 100% up-to-date in het fosfaatdossier
☀ Bepaal het juiste koopmoment met de Mengvoerprijsindicator
☀ De DCA spotmelkprijs is de beste indicator voor uw melkprijs
☀ De beste prijs voor uw melk? Gebruik de Melkprijsvergelijker
 Zijn de melkprijzen conform de zuivelmarkt? (boerenbusiness.nl)

De ZuivelNL-noteringen van deze week betekenen een plus voor boter en volle melkpoeder. Volgens marktexpert Wouter Baan zijn er geen minnen te ontdekken. Klik hier om de melkprijsvergelijking te doen. Nog geen abonnee? Maak gebruik van de Melk&Voer actie. Voor €60,- tot einde van het jaar. Waarom Melk & Voer? ☀ Altijd 100% up-to-date in het fosfaatdossier ☀ Bepaal het juiste koopmoment met de Mengvoerprijsindicator ☀ De DCA spotmelkprijs is de beste indicator voor uw melkprijs ☀ De beste prijs voor uw melk? Gebruik de Melkprijsvergelijker

MelkveeNL

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melk , melkpoeder , boter en melkprijsvergelijking geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!