MELKPRIJS Augustus 2017 € 42,75



Beste melkveehouder,

De directie van Royal A-ware heeft de A-ware melkprijs van augustus vastgesteld op € 42,75 per 100 kg melk op basis van een jaarleverantie van 1.100.000 kg melk. Dit is een verhoging van € 2,17 per 100 kg melk ten opzichte van de melkprijs van juli. Bij een productie van 800.000 kg melk bedraagt de melkprijs € 42,26 per 100 kg melk. Bovenstaande bedragen zijn op basis van standaardgehaltes en inclusief alle

Deel dit topic

Reacties

mlkvhoudr
👍
milka
Nu Leerdammer nog
melker
@milka bijna een euro erbij
+2
hans1980
Met minder eisen als RFC meer melkgeld

Misschien die oprotpremie toch een keer aanspreken???
3 speen
@hans1980 toch had jij een paar jaar geleden nogal wat kritiek op à ware
puddingbroodje
@hans1980 in 2007 hier ook veel boeren die zoiets zeiden!
weideboer
Voor dat geld ga je echt geen biologisch worden, als je het uit financiële overweging zou overwegen. Maar elke bioboer doet het uit principe, toch?
hoest
@weideboer
biologisch worden puur uit financiële overwegingen lijkt mij niet verstandig maar als het bij je past is het wel mooi meegenomen
KuikenenKoe
Mooi van a- ware ,laat die anderen maar eens ff zien wat melk verwerken is
BernieX2
Binnenkort verwacht: A-Ware is op zoek naar nieuwe leveranciers....
cjw73
@BernieX2 dat zijn ze al een tijdje hoor.
cornelissen
@cjw73 @pieta ?? interessante kwantumtoeslag, maar misschien past het niet in de route,anders doc, ook een interessante kwantumtoeslag. Overigens kan ze ook heel best bij rfc blijven ,kwantumtoeslag zit er daar niet in,maar discussie meer als voldoende .
cjw73
@cornelissen ik zit al bij aware hoor!
paul1
@cjw73 gaat wel lukken met een ruime 40 + prijs.
Maar misschien valt bij rfc de interim (na) betaling wel mee.
Kschouten1
Bij deze melkprijs is er vast wel een prikker die een verse vaars kan gebruiken . ik heb een mooie roodbonte vaars te koop is net 4 dagen van de kalf en begint al goed te geven wie maakt me los?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0