‘Nieuwe vakgroep melkveehouderij: it giet oan!’

Van Weperen heeft er zin in
Originele beschrijving

Afgelopen tijd heb ik samen met drie LTO-bestuurders en een HRM-medewerker een voordracht verzorgd voor de vernieuwde vakgroep melkveehouderij.

Quote:
Voor algemeen vakgroepswerk, waarvoor zeven kandidaten aangezocht werden, was veel belangstelling. Veel goede kandidaten, we hadden er wel twee vakgroepen mee kunnen samenstellen. Ja, dit moet me echt van het hart, een grote waardering voor allen die gereageerd hebben. Bestuurswerk voor LTO-melkveehouderij is best moeilijk in deze tijd. Wanneer je te visionair bent, loop je de kans de binding met de leden te verliezen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Jannus
Quote:
' it giet oan!’

klinkt mij als glad ijs 😏
+1
weurding
@Jannus scheve schaats? 😉
m uut m
De eerste is al afgehaakt.
storm
@m uut m oh ja wie dan??
m uut m
@storm
Update op eerdere berichtgeving
Door persoonlijke omstandigheden ziet Marjan van der Wijngaard – van der Tol alsnog af van de functie van bestuurslid vakgroep Melkveehouderij. Dit is in goed overleg besloten.
+1
puntertje
@m uut m Ik heb nog nooit gehoord dat in bestuurlijke kringen iets in slecht overleg is besloten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN