Illustratie van: Alex Miedema

'Melkveehouderij heeft tweestromenbeleid nodig'

Verschillende melkveehouders kennen verschillende bedrijfssituaties. In deze zomerserie vertellen een aantal van hen hoe zij kijken naar de uitwerking van de huidige wet- en regelgeving, en hoe ze daar de komende jaren binnen hun bedrijfsvoering mee denken om te gaan. Ditmaal is het woord aan grondgebonden melkveehouder Gerard Stam (50) uit Ouderkerk aan de Amstel.

Deel dit topic

Reacties

RFCer
Ik snap niet waarom deze mensen niet vanaf 1 April 2015 een hele batterij aan afkalvende vaaren klaar had staan. Je hebt een stal ruimte land en voer. Dan zorg je dat je toch aan de slag kan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's regelgeving , bedrijfsvoering , melkveehouders , melkveehouder , grondgebonden en stam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0