FOSFAATREDUCTIE/GENOCIDE ???

En Robijn hoever zijn we met het onnodig dood maken van koeien /drachtige, halfdrachtig. Hebben we het DOEL van LTO en RFC al gehaald ??? En hoeveel gram minder Fosfaat leverd het op per vierkante meter. komdermaarin ik weet dat dit gelezen word, en dat jullie dit niet leuk vinden ,DE WAARHEID,!!!

Deel dit topic

Reacties

harke
Precies.
Wanneer krijgen wel duidelijkheid
Ricochet
Wat heeft Robijn ( wasmiddel ) hiermee van doen ?
Ricochet
@Ricochet Ohja, in wasmiddelen zaten vroeger ook veel fosfaten.
arie.j
Quote Reactie van @Ricochet:
Wat heeft Robijn ( wasmiddel ) hiermee van doen ?

Doet die zeker door het voer 😄
+2
weideboer
Wie heeft jou verplicht om drachtig vee naar de slager te brengen, was dat een eis ? Je had ook jongvee kunnen exporteren, had je al je koetjes nog gehad.

Dat je nu wil weten hoe ver we nu staan, is vraag nummer 2. Je moet niet het 1 gebruiken voor het ander. Die keuze heb je zelf gemaakt.

En ja regen verveelt snel🤔
+6
puntertje
Dit soort termen zijn ongepast.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0