Amsterdamse huisarts zorgt voor vragen over ziekmakende Friese melkkoeien

De Amsterdamse huisarts Arnoud Robbers en zijn vrouw kwamen ruim zeven jaar geleden in bezit van twee arbeidershuisjes en een boerderijtje in Oosterzee. Bedoeld om ooit permanent te gaan wonen. Maar de Amsterdamse huisarts komt er al anderhalf jaar niet meer. Hij beweert ziek te zijn geworden van de lucht uit twee aangrenzende stallen met elke 500 melkkoeien op circa 500 meter afstand. De Leeuwarder Courant bracht het nieuws. Twee Friese artsen vroegen onmiddellijk om stopzetting van alle aanvragen voor uitbreidende boeren.

Afgelopen weekend werd bij toeval ook bekend dat de luchtgezondheid aan de Amsterdamse Stadhouderskade tot de slechtste van heel Nederland behoort.
 Amsterdamse huisarts zorgt voor vragen over ziekmakende Friese melkkoeien (foodlog.nl)

MelkveeNL

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melkkoeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!