Douane controleert in zuidwesten op rode diesel

De douane in Zuidwest-Nederland is bezig met een handhavingsactie op rode diesel in voertuigen en voorraadtanks. Rode diesel mag in de brandstoftank van een (land)bouwvoertuig zitten, mits de diesel aantoonbaar in België is getankt.

nieuweoogst.nu/nieuws/2017/…

Deel dit topic

Reacties

sil
Oei joe oeie......dat zal op een paar plaatsen wel wat centjes gaan kosten.
weurding
@sil terecht toch... 😉.. oneerlijke concurrentie. Gelijke monniken gelijke kappen 😅
+1
George
Quote Reactie van @weurding:
terecht toch... .. oneerlijke concurrentie. Gelijke monniken gelijke kappen

Die burgers gaan allemaal goedkope benzine in België tanken dus mogen wij boerkes toch best de trekker tanken voor 53 cent incl. BTW 😄
robotmelker
Nondeju.... snel de tank leegmaken
+2
Jan S
😀
robotmelker
@Jan S verrekt goed idee.....
sjoerd de melker
@robotmelker 1000 t aftakas blokkeren
jvt
Idd schandalig dat die nederlandse boeren in de grensstreek nog rode diesel rijden, dadelijk gaat nederland nog zeuren bij de belgische regering om ook nog de rode diesel daar af te schaffen...
George
@jvt
Duut us normaal jonguh... 😄
+3
pieter p
@jvt En dan maar niet aandenken als ze in Frankrijk de rode diesel afschaffen, dan staat heel Frankrijk geblokkerd door de boeren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0