Bezoek zelf projecten met de Waterkaravaan-Bus

Sinds mei is er onder de vlag van De Waterkaravaan een bus beschikbaar voor agrariërs en waterschappers in heel Nederland om op een snelle manier kennis te maken met diverse DAW-initiatieven en projecten. Deze bus kun je inzetten voor excursies, open dagen enz. In de bus is plaats voor 50 personen.

Meer meer weten over de beschikbaarheid van de bus, locaties voor mogelijke excursies of heeft u andere vragen, neem dan contact op met de DAW-coördinatoren.
 Bezoek zelf projecten met de Waterkaravaan-Bus (agrarischwaterbeheer.nl)

Sinds mei is er onder de vlag van De Waterkaravaan een bus beschikbaar voor agrariërs en waterschappers in heel Nederland om op een snelle manier kennis te maken met diverse DAW-initiatieven en projecten. Deze bus kun je inzetten voor excursies, open dagen enz. In de bus is plaats voor 50 personen. Meer meer weten over de beschikbaarheid van de bus, locaties voor mogelijke excursies of heeft u andere vragen, neem dan contact op met de DAW-coördinatoren.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kennis en open dagen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!