FrieslandCampina nieuwe sponsor Lotto-Jumbo schaats- en wielerploeg

FrieslandCampina maakt vandaag bekend dat zij toetreedt als co-sponsor van de schaats- en wielerploeg Lotto-Jumbo. Het zuivelbedrijf geeft aan de komende jaren in te willen zetten op sport.
 FrieslandCampina nieuwe sponsor Lotto-Jumbo schaats- en wielerploeg (melkvee.nl)

FrieslandCampina maakt vandaag bekend dat zij toetreedt als co-sponsor van de schaats- en wielerploeg Lotto-Jumbo. Het zuivelbedrijf geeft aan de komende jaren in te willen zetten op sport.

MelkveeNL

Laatste  |  

Reacties

+2
robbies
Marketingtechnisch een hele goede zaak!
gerrie-hul
@robbies Kan wel zo zijn en wat gaat dat kosten Hebben de leden ook inspraak of hoef dat niet meer
+2
KOC1981
@gerrie-hul tja, volgens mij worden wij geïnformeerd met de ledenvergaderingen. Daar moeten wij als leden toch geen goedkeuring over geven??? straks wil je ook nog beslissen over het merk toiletpapier dat ze gebruiken op het hoofdkantoor.
weurding
Quote Reactie van @KOC1981:
straks wil je ook nog beslissen over het merk toiletpapier dat ze gebruiken op het hoofdkantoor.

meen je niet.... doen ze dat onder werktijd? schande, kost weer een halve cent per kg 😄
KOC1981
@weurding ach roelof maakt van mest het nieuwe goud, enkel nog een vergister en de verse mest kan er in, zeker de maandag morge met een stevig weekend extra gas uit de mest
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @KOC1981:
over het merk toiletpapier dat ze gebruiken op het hoofdkantoor

Mijn merk Jumbo, is onderdeel van de deal, stond onderaan het persbericht. Wel goed lezen jonguh
+1
robbies
@gerrie-hul Dat hoeft niet meer. Niet voor zulk soort acties. Of meen jij beter te weten hoe je exposure krijgt en producten in de markt moet zetten? In dat geval adviseer ik je zelf je melk te gaan verwerken en te vermarkten. Kun je heel veel geld mee verdienen
pieta
@robbies Voor exposure moeten er een paar eigenwijze karakters ala Gommers vol tegenin gaan en zorgen dat we de media halen. 😁
+1
KuikenenKoe
@pieta met zijn 2 en staan we sterker piet
ga er van uit dat we samen de strijd aangaan
mss houden ze dan ook een handtekening actie voor ons
robbies
@KuikenenKoe ik zie vanavond om 22.30u op SBS6 wel hoe jullie de melk in de put laten lopen­čĹŹ
pieta
@KuikenenKoe Het enige probleem is dat ik waarschijnlijk niet eigenwijs genoeg ben. 😁
robbies
@pieta ik denk dat jouw melk gewoon opgehaald wordt. In tegenstelling tot Gommer zijn melk
pieta
@robbies Ik betaal ook gewoon mee aan het reclamebudget. Gommers voldoet niet aan de eisen. En of die eisen dan belachelijk zijn maakt in deze niet uit.
KuikenenKoe
@robbies wat er niet meer is kan ook niet worden opgehaald
KuikenenKoe
@pieta je moet jezelf niet onderschatten
hoest
Lekker dan dus ik sponsor sven kramer nu 😬
paulus2
@hoest nee dat doet Henk Gommer
achterhoeker2
Doel een Nederlander in het geel: eerst volgende punt op de vergadering.
+1
KuikenenKoe
De mond valt mij open van verbazing, is mij niks gevraagd vind helemaal niks aan die wielersport en moet daar wel aan mee betalen
heb dan ook besloten om melk in kelder te laten lopen en vanavond ga ik mijn verhaal in sbs 6 doen

eens zien hoe snel ik mijnheer joosten op de knietjes heb
Noordoost
@KuikenenKoe ga je dan achter hem zitten............
sorry
[quote="@KuikenenKoe" p="1439198"]heb dan ook besloten om melk in kelder te laten lopen en

niemand die je daar toe dwingt als je het niet mee eens bent....
+1
weideboer
Slechte zaak, de ego van enkele directieleden begint me langzamerhand aardig de strot uit te hangen, van; kijk ons eens.......ze moeten eens met de Rabobank praten hoe verrot die wielersport is. Waar het draait om tienden, honderdsten en duizenden van secondes of geroemd of een loser bent weet je 1 ding. De grens van het toelaatbare zal altijd ter discussie staan(doping, gokken, egotrippers)
Coen
@weideboer , was destijds ook bij Rabo zo, een paar wielerfanaten in de directie en hoppa dan gaan de miljoenen met uiteindelijk resultaat een giga imagoschade 😞
robbies
@Coen ik denk dat dat nogal meevalt.
weideboer
@robbies dus niet, de topsport is verrot van (eigen) belangen en geld
robbies
@weideboer Dat zal ik niet ontkennen. Je kunt er moralistisch over doen, maar uiteindelijk kijken er wel een paar miljoen mensen naar de Tour en de Giro. Als zo'n van Emden of Kruijswijk daar enkele kilometers op kop rijden of een etappe winnen, sta je toch mooi met je logo vol in beeld
weideboer
@robbies dus iedereen loopt zo naar de schappen toe, kan ook het tegenovergestelde zijn bij een schandaal. Je wordt kwetsbaar als bedrijf, chantage, negatieve aandacht men heeft het nog steeds over die doping bij de RABOBANKploeg, terwijl ze er in feite buiten staan. Gewoon goed en veilig ondernemen, niet je hoofd bewust boven het maaiveld willen steken, je hebt te veel als multinational de monden (letterlijk en figuurlijk) van families te voeden( boeren en burgers)
+1
MARTIJN G
@robbies Je bent gewoon 3 weken in beeld met de tour. Snap ook niet dat de Rabo gestopt is. Lis en bedrog paste prima bij hun werkwijze.
+1
robbies
@MARTIJN G Ik geloof niet dat iemand zijn hypotheek bij de Rabo heeft opgezegd nadat de dopingperikelen naar buiten kwamen. Ik geloof ook niet dat iemand bij de aanvraag van de nieuwe stal bewust niet naar Rabo is gegaan om die reden. Daarom geloof ik ook niet dat er iemand is die RFC afrekent, mocht er een schandaaltje ontstaan. De kan is groter dat er iemand denkt: Heey, die Vifit. Zou dat smaken, eens proberen. Ik denk dat RFC dat wil bereiken.

Ik heb niet zoveel verstand van marketing, maar ik weet wel als je geen reclame maakt, maar wel de boer een dubbeltje extra betaald, je snel klaar bent met je zaakje. Dan zullen alleen de boeren je klant zijn, en dat is ook nog niets een zekerheid. Ik zie andere merken vla en melk bij RFC-boeren staan en ik weet zeker dat er hier prikkers zijn die ook huismerk aantreffen in hun koelkast.

De kosten gaan nu eenmaal voor de baten uit en dan heb ik liever dat ze een wielrenploeg sponsoren dan die solozeiler van een paar jaar geleden. Die vent lacht nog steeds dat RFC zijn vakantie betaalde
+1
kanniewaarzijn
@weideboer Soort zoekt soort?
puntertje
En nou maar weer hopen dat ze van de doping afblijven.
vette piet
Ik heb een hekel aan Jumbo, een uitzuiger van het ergste soort.
brabo
Quote Reactie van @vette piet:
Jumbo, een uitzuiger van het ergste soort

zou het bij de Appie anders zijn ?
Groen1
FrieslandCampina-merk Vifit Sport verbindt zich voor drie jaar aan wielerformatie Team LottoNL-Jumbo
De wielerformatie van Team LottoNL-Jumbo en FC hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende drie jaar. De naam van de nieuwe proteïnerijke sportvoedingslijn Vifit Sport zal op het tenue prijken. Daarnaast voorziet Vifit Sport de wielerploeg van de benodigde sportvoeding. Dat hebben Team LottoNL-Jumbo en FC bekend gemaakt op de rustdag van de Tour de France in Saint Etienne. FC heeft de intentie uitgesproken om in de toekomst de samenwerking verder uit te breiden en te intensiveren.
frieslandcampina.com/nl/nieuws/…

2e Congres Sport & Voeding
frieslandcampinainstitute.nl/congressen/overzicht/…

"Geef ze allemaal een bakje kwark, lekker mild van smaak en van nature rijk aan proteïne".
a-hoeksma
Foutje
jan is hobbyboer
Dat ik ineens Sven Kramer moet sponsoren gaat al vrij ver, maar in bed gaan liggen met een van je grootste klanten (Jumbo) is natuurlijk ook wel weer wonderlijk. Sunweb was waarschijnlijk te duur om te sponsoren, dan win je tenminste nog eens wat. Een van de betere teams werreldwijd, terwijl TLJ hoogstens middenmoot is. Wel passend bij de landbouwcultuur is dat bij TLJ ook nog vrij veel oude meuk is blijkven hangen na het RABO debacle.
+1
diezel
Nee h├ę.
Lotto-Jumbo-Campina kopman George Bennett is net afgestapt.
"Pap in de benen......" 😄
Groen1
@diezel "Verzuurde spieren".
Brutus64
@diezel ze moeten snel wat Vifit drinken, dan kunnen ze weer verder
+1
Pluto
Dus de melk bij boer Gommer ophalen en van zijn centen de Jumbo sponseren ????????.
Ik ga morgen bij de super boodschappen doen en bij de kassa geef ik al het geld wat ik voor de producten moet afrekenen aan de dakloze die buiten voor de deur zit, ben benieuwd hoe ver ik kom???.
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Pluto:
aan de dakloze

Jij vergelijjkt nu de TLJ met een dakloze 😄. Zal meneer Joosten leuk vinden, maar die lijkt zich nergens iets van aan te trekken. Die durft denk ik nu nog met droge ogen te vertellen dat dat monovergister gedoe een goede keus was.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden frieslandcampina , zuivelbedrijf en Sport geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site n├ęt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!