Stoet tractoren als eerbetoon aan jonge #Melkveehouder Maikel Dekker

R.I.P Maikel:

Een stoet van 34 landbouwtractoren begeleidde zaterdag Maikel Dekker van Middenmeer naar Schagen. Een indrukwekkend eerbetoon van vrienden, buren en collega’s. De jonge agrariër uit Middenmeer is zondag 9 juli overleden. Drie dagen eerder was hij 25 jaar geworden.

Maikel lag op een platte wagen, getrokken door de eerste trekker. Vader John en Maikel hadden deze Fendt pas gekocht, met het oog op de toekomstige bedrijfsopvolging. Maikel vormde al een maatschap met zijn ouders, ’Dekkermelk’.

Meer: noordhollandsdagblad.nl/schagen-eo/…

Deel dit topic

Reacties

+3
weurding
Sterkte aan de nabestaanden
+1
Fendt926Driver
Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
Wij hebben de buurman toen die overleden was ook weg gebracht op de platte wagen met ZIJN 4005 voor de wagen met zijn zus rijdend en de noabers lopend naast de wagen. Gaf een goed gevoel om te kunnen doen.....
Twentsch Land
De laatste tijd hoor en zie je vaker dat het op een manier gaat zoals de overledene en/of nabestaanden het graag willen.......heel mooi en goed.
flupke 1
Mooi eerbetoon
Sterkte voor de nabestaanden
jan is hobbyboer
Ik zou liever in stilte begraven worden, dit soort dingen hoeft voor mij al helemaal niet, ik ga voor besloten kring crematie. Maar als mensen dit passend vinden is het mooi dat het op deze manier kan.

Sterkte voor de nabestaanden
+2
Grasbaal
Als duidelijk is dat er een afscheid zit aan te komen dan kun je daar rustig over nadenken hoe je dat zo mooi mogelijk kan doen en daarbij rekening houden met de wensen van de overledene. Als het overlijden zeer plots is dan komt daar de emoties en verdriet dan loopt dat vaak anders (zoals ik dat heb meegemaakt).

Met mijn vaders overlijden hadden wij de rouwkoe gehuurd en daar kijkt de hele familie nog steeds zeer positief op terug.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's trekker , fendt , zondag , tractoren , bedrijfsopvolging , getrokken en overleden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0