Poll: biodiversiteitsmonitor niet gewenst

De zogeheten biodiversiteitsmonitor die FrieslandCampina introduceert, valt bij de meerderheid van de melkveehouders die hebben gestemd op de poll van Melkvee.nl niet in goede aarde.

Deel dit topic

Reacties

familie pelle
Rfc maakt voor de zoveelste keer een fout door een op zich goed initiatief zo slecht bij melkveehouders te communiceren. Ik zie grote paralellen met de invoering van de klw. Ook slecht gecommuniceerd, slechte informatievoorziening, slecht werkend systeem enz. De arrogantie van de rfc begint zich op deze manier tegen hun te keren.
+2
Coen
@familie pelle , de loyaliteit jegens de eigen onderneming wordt (met elk regeltje dat ze bedenken) elke keer minder, en de eigen Directie en het eigen Bestuur heeft dat niet door 😞
Noordoost
@Coen en de districtsraadsleden ook niet .....
dwers
Qlip is net van het erf, over twee jaar dus nog meer papieren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , melkvee , melkveehouders en poll geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0