DOC verstevigt marktpositie fors

DOC Dairy neemt Uniekaas over. Het gaat om de rijpings-, verpakkings- en productiefaciliteit van het bedrijf in het Brabantse Kaatsheuvel. DOC wil met deze stap uitbreiden op de Europese markt.

DOC Dairy beschikt met de overname over complete kaasproductielijnen. De kaasmaker verwacht volwaardig te kunnen concurreren met andere kaasproducten. Niet alle onderdelen van Uniekaas gaan over naar DOC. De merken Melkbus, Coach Farm, Tjiezi en Parrano gaan over naar Best Cheese Holland. Dit bedrijf zal naast de Nederlandse markt, zich richten op de internationale markt, in het bijzonder de Verenigde Staten en Zuidoost Azië.

Bron

Deel dit topic

Reacties

tukker12
En als er dan een keer niks te zeiken valt over DOC dan blijft het toch ook wel heel stil
cjw73
@tukker12 laten we hopen dat het nu een keer resulteert in een betere melkprijs van hun leden.
kaas
Ze kunnen wel schrijven doc maar het is dmk die de touwtjes in handen heeft
david2
@kaas er staat ook niet DOC Kaas maar DOC Dairy , Doc Dairy Partners is de nieuwe naam van de kaas divisie van DMK na de fusie
Porky
@kaas jaaa maar als jij een brief krijgt ,staat ook jou naam er op, en niet van degene die bij jou de lakens uitdeeld, toch?
weurding
Quote Reactie van @Porky:
en niet van degene die bij jou de lakens uitdeeld, toch?

wel vaak van diegene die de lakens deelt 😅
Janzuivel
Dat maakt voor @kaas niks uit alles wat er maar geschreven wordt over de doc kraakt hij af. In al die jaren dat hij reacties en zijn mening deeld over de doc heeft hij nog nooit één postief woord geschreven over de doc. Ik denk dat er heel wat ergs is gebeurd tussen @kaas en de doc en dat hij daar zo gefrustreerd over is dat hij alle berichten over de doc gelijk de grond in trapt. Het is zo wat david2 zegt het is doc dairy dat is een aparte bv binnen de doc en dmk. En die over name van unie kaas is een goede zet geweest. Denk dat het doc dairy niet om het versnijding van de kaas gaat maar om de naam unie kaas.
Jaap40
@Janzuivel niet te druk maken om @kaas janzuivel, @kaas is leverancier van Aware, vandaar zijn niet positieve bijdrage jegens Doc.
Er had beter een fabriekje minder in Nederland kunnen staan met de fosfaat wetenschap van nu.....
Maar wees eerlijk @janzuivel, doc, maar ook andere afnemers, hebben gewoon beroerd betaald.
Janzuivel
@Jaap40 Dat klopt jaap40 het is gewoon triest wat doc voor melk geld uitbetaald al die jaren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's doc en dairy geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN