Politie doet gruwelijke vondst op boerderij Pennsylvania | NOS

In een vier meter diep graf lagen menselijke resten. Vermoedelijk gaat het om vier jonge mannen die werden vermist.

Op een boerderij in de Amerikaanse staat Pennsylvania zijn menselijke resten gevonden. Volgens de lokale politie gaat het in elk geval om een 19-jarige man die sinds vorige week werd vermist.
De andere resten zijn nog niet geïdentificeerd, maar waarschijnlijk zijn die van drie andere jonge mannen die vorige week zijn verdwenen.
De politie pakte aan het begin van de week een 20-jarige verdachte op. Hij probeerde de auto van één van vermiste mannen te verkopen. De wagen werd op zijn boerderij gevonden.
Vier meter diep graf
De afgelopen dagen werd het terrein rond de boerderij uitgekamd op zoek naar sporen van de vier verdwenen mannen. Gisteren vond de politie een bijna vier meter diep graf. Hierin lagen de resten van een paar mensen.
Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De vermiste mannen waren vrienden. Eén van hen zat bij de verdachte op school.
De verdachte werd in februari al eens opgepakt vanwege verboden wapenbezit. Hij zou psychische problemen hebben.
 Politie doet gruwelijke vondst op boerderij Pennsylvania | NOS (nos.nl)

In een vier meter diep graf lagen menselijke resten. Vermoedelijk gaat het om vier jonge mannen die werden vermist.

 Politie vindt menselijke resten op boerderij Pennsylvania (nos.nl)

Op een boerderij in de Amerikaanse staat Pennsylvania zijn menselijke resten gevonden. Volgens de lokale politie gaat het in elk geval om een 19-jarige man die sinds vorige week werd vermist. De andere resten zijn nog niet geïdentificeerd, maar waarschijnlijk zijn die van drie andere jonge mannen die vorige week zijn verdwenen. De politie pakte aan het begin van de week een 20-jarige verdachte op. Hij probeerde de auto van één van vermiste mannen te verkopen. De wagen werd op zijn boerderij gevonden. Vier meter diep graf De afgelopen dagen werd het terrein rond de boerderij uitgekamd op zoek naar sporen van de vier verdwenen mannen. Gisteren vond de politie een bijna vier meter diep graf. Hierin lagen de resten van een paar mensen. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De vermiste mannen waren vrienden. Eén van hen zat bij de verdachte op school. De verdachte werd in februari al eens opgepakt vanwege verboden wapenbezit. Hij zou psychische problemen hebben.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden school , boerderij , politie en vermist geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!