Albert Heijn: biologisch wordt standaard
Bron
melkvee.nl
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's landbouw , biologisch , duurzaam , albert heijn en consument geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Laatste
Reacties
Weliswaar nog maar stage loper om verkoper te worden, maar hij hoort natuurlijk wel eens wat.
Grote merken betalen soms grote bedragen enkel om schapruimte te krijgen bij AH.
AH heeft enorm groot assortiment , sommige dingen verkopen nauwelijks, maar de naam dat je letterlijk alles hebt is ook wat waard, en van zulke dingen betaald de producent een aardig gedeelte om maar schapruimte bij AH te krijgen
Verder is de marge op biologisch meer dan op de rest, dus dat verkopen ze graag, afzet groeit.
Ook de melk die een cent of 8 duurder is voor de weidevogeltje liep goed, wel speciaal soort consumenten, maar dat geeft niet.
Zelfkazers met de koeien/geiten gewoon op stal stouw zo'n kaas vol met kruiden en een mooi verhaal en je hebt ook afzet en export genoeg. Agentijnse steak klinkt ook zo exotisch dat vind men wel interessant ook al zat het vol met groeihormonen.