Politieke werkdag van 14 uur

Het was een marathondebat, de besluitvorming over de versnelling van milieumaatregelen voor de veehouderij in Brabant. Want nadat de Statenleden eerst 36 inspraakreacties hadden aangehoord, mochten ze zelf vanaf 13.30 uur vol aan de bak. Met enkele pauzes en schorsingen werd het debat over middernacht heen getild.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Mooi.....dat soort werkdagen en het liefst met nog iets meer uur moet vaker voorkomen met debatten.........misschien resulteert het in iets meer begrip van het boeren leven.
weideboer
@Twentsch Land jij bepaald zelf hoeveel tijd je aan iets besteed, daar moet je geen medelijden voor vragen . Maar boeren die zeggen dat ze gemiddeld 80 uur per week maken hebben waarschijnlijk last van dyscalculie.

En die marathon debatten, het zijn net kleine kinderen. Net zolang zeuren totdat iemand zegt, oké dan, jij je zin.
Twentsch Land
@weideboer

80 uur in de week of gemiddeld 11.4 uur per dag.....ik denk dat er meer boeren dit aantal wel halen dan niet.....het ging mij er om dat ik het een zielig verhaal vindt om te doen voorkomen met hun marathon debat ze een enorme prestatie hebben geleverd betreffend aantal uur/dag.
friesboertje
@Twentsch Land
Reken je de koffiepauzes mee dan?
Twentsch Land
@friesboertje

Als ik de koffie drink met een boekhouder of voorlichter wel ..... met een buurman niet
+3
matt
14 uur gezever uitzitten terwijl de uitslag vooraf al bekend was.
Ik heb het na 2x10 minuten al opgegeven...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's versnelling , veehouderij en brabant geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0