Dode man in Fries weiland door misdrijf om het leven gekomen

Een man uit Kollumerzwaag is vanochtend dood gevonden in een weiland in het Friese De Westereen. Volgens de politie is de 37-jarige man door een misdrijf om het leven gekomen.
Een voorbijganger vond het lichaam van de man vanochtend in een weiland in het Friese dorp. Wat er zich heeft afgespeeld is niet bekend. Rechercheurs hebben de hele dag onderzoek gedaan en gaan daar morgen mee verder.
Het slachtoffer bezocht gisteravond nog een muziekfestival in het dorp. Daarna werd niets meer van hem vernomen.

Een 37-jarige man uit Kollumerzwaag is afgelopen nacht om het leven gebracht. Een voorbijganger vond zijn levenloze lichaam vanochtend in een weiland in het eveneens Friese plaatsje De Westereen.
 Dode man in Fries weiland door misdrijf om het leven gekomen (nos.nl)

Een man uit Kollumerzwaag is vanochtend dood gevonden in een weiland in het Friese De Westereen. Volgens de politie is de 37-jarige man door een misdrijf om het leven gekomen. Een voorbijganger vond het lichaam van de man vanochtend in een weiland in het Friese dorp. Wat er zich heeft afgespeeld is niet bekend. Rechercheurs hebben de hele dag onderzoek gedaan en gaan daar morgen mee verder. Het slachtoffer bezocht gisteravond nog een muziekfestival in het dorp. Daarna werd niets meer van hem vernomen.

 Festivalbezoeker Friesland om het leven gebracht (rtlnieuws.nl)

Een 37-jarige man uit Kollumerzwaag is afgelopen nacht om het leven gebracht. Een voorbijganger vond zijn levenloze lichaam vanochtend in een weiland in het eveneens Friese plaatsje De Westereen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nacht , friesland , platteland , weiland en politie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!