Illustratie van: JohnDeerenr1

Dochtergroepen NRM in beeld (deel 3)

Op de NRM in Zwolle werden in 14 dochtergroepen en twee themagroepen gepresenteerd. Melkvee.nl legde deze groepen vast op beeld. Deze worden in drie series getoond. Vandaag deel 3 met dochters van de stieren: J&G Malando, Cookiecutter Mom Hunter, Jotani, AH Vitesse, KNS Boss en een groep embryodonoren van CRV.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Ja naast de leeftijdsspecialist malando van ki samen het demonstratiegroepje embryodonoren van crv; zouden de beste koeien in de rubrieken daar beter niet bij kunnen lopen ik denk dat geen een van de kampioenes stiermoeder is behalve plattery princesse bij ki samen en van bons alleen wat bulletjes bij de toekomst; ook over de mislukte holland mastersale geen nieuws naarbuiten brengen en is er net een nieuw crv spoelstation geopend in leeuwarden daar worden de stiertjes en ontvangsters geproduceerd ja wel hele hoge cijfers of is dat de genomics gebakken lucht of zijn er toch al aanwijsbare cijferuitkomsten dat het werkt en klopt allemaal???
noordhollander
Ja naast de leeftijdsspecialist malando van ki samen het demonstratiegroepje van crv
zouden de beste koeien in de rubrieken daar beter niet bij kunnen lopen ik denk dat geen een van de kampioenes stiermoeder is behalve princesse bij ki samen en van bons alleen wat bulletjes bij de toekomst; ook over de mislukte holland mastersale geen nieuws naarbuiten brengen en is er net een nieuw crv spoelstation geopend in leeuwarden daar worden de stiertjes en ontvangsters geproduceerd
ja wel hele hoge cijfers of is dat de genomics gebakken lucht of zijn er toch al aanwijsbare cijferuitkomsten dat het werkt en klopt allemaal???
robbies
@noordhollander jij hebt verstand van fokkerij merk ik. Die Plattery Princess: is dat wat?
noordhollander
@robbies fraaie koe zoon beschikbaar bij ki samen grashoek................
mooie poster ervan in laatste veeteelt..........
noordhollander
Tweede reaktie verwijderen svp werkt verwarrend
noordhollander
Tweede reaktie verwijderen svp werkt verwarrend

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , crv , nrm , zwolle en hunter geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN