Boeren uit Brabant welkom in Gelderland

Waar in Gelderland het milieubeleid voor boeren dit voorjaar juist werd versoepeld, vrezen boeren in Brabant juist de aanscherping van het milieubeleid in hun provincie, vandaag.

Deel dit topic

Reacties

paul1
Om in gelderland iets te kunnen kopen zullen ze toch eerst in brabant moeten verkopen, en dat zal niet meevallen
banken zullen niet financieren zonder dat eerst verkocht is.
oldhuus
@paul1
Gelderland zit toch ook al barstensvol en dan zit je nog in het topsegment qua grondprijzen. Hoeveel Brabanders/Tukkers/Achterhoekers zijn er hier al niet in het Noorden neergestreken om even in grond te verdubbelen zonder dik bij te financiëren. In de Veenkoloniën staan ook nog wel leuke bedrijven te koop, scheelt ook een hoop gesleep met mest.
Coen
Quote Reactie van @oldhuus:
scheelt ook een hoop gesleep met mest

het is niet alleen dat gesleep met mest, maar nog meer dat gesleep met (ruw)voer en dan soms ook nog vanuit andere werelddelen 😞

maar het zal mij benieuwen of onze melk-intensieve collega's op die doodlopende weg nog omkeren (en dan een andere afslag nemen op de rotonde) of dat ze op ramkoers blijven naar het schrikhek .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwgrond , platteland , brabant , voorjaar en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0