Laat burgers mee stalderen in Brabant

In de aanloop naar een besluit dat de Brabantse Provinciale Staten op 7 juli zullen nemen over maatregelen die de veehouderij in de provincie moeten verduurzamen, lopen de spanningen op. Boeren vrezen het voortijdige einde van honderden bedrijven. Van burgerzijde willen Geert Verstegen en Cyril Hoevenaars boeren tegemoet komen en niet eindeloos doorvergaderen. Stalderen is het hete hangijzer waar zij een handreiking voor doen.

Deel dit topic

Reacties

BoerBart
Oplossingsgericht gedacht. Een rijke burger kan zo de arme boerensector warm saneren en in ruil daarvoor krijg je mooie nieuwe villa's.

Dit is de moeite waard om is nader onderzoek te doen. Win-win is hierbij het motto.

Kom op Brabantse boeren ga mee in deze transitie en haal die hakken uit het zand.
MTSTAMMINGA
Quote Reactie van @BoerBart:
Dit is de moeite waard om is nader onderzoek te doen

Zonde om te onderzoeken ,wordt toch niks heeft de gescheidenis al laten zien
DutchDairyFarmer
Leuke oplossing en de burger zal ook blij zijn want de sagnering gaat alleen maar sneller dan want elke m2 die burger of bedrijf slopen kan een andere veehouder niet meer gebruiken. Hopelijk ook beetje warme sagnering op deze manier voor de veehouders.
robbies
Dit kan mijn zegen wegdragen. Een heel mooi initiatief.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veehouderij , brabant , foodlog , burgers en stalderen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0