Aaltens Nieuws - Zoekplaatje, wie herkent deze boerderij?

BREDEVOORT - Ron Kuiperij uit Bredevoort blijft bezig met het verzamelen van het werk en vastleggen van documentatie over de Aaltense kunstschilder Piet te Lintum. Hij kwam onlangs weer een schilderij van de overleden meester tegen. Ron: "Het werk is geschilderd in 1955 en werd afgelopen jaar aangeboden op internet. De naam van de boerderij en de plek waar hij stond zijn echter onbekend. We zouden het leuk vinden als jullie lezers ons kunnen helpen!" Wie weet welke boerderij op het schilderij te zien is, kan mailen naar redactie@aaltensnieuws.nl of schilderij-piet-te-lintum@live.nl of bellen naar 0543-474663. De goede inzenders mogen rekenen op een eervolle vermelding op de Facebook-pagina Piet te Lintum, de pagina over het leven en werk van deze Aaltense kunstschilder.
 Aaltens Nieuws - Zoekplaatje, wie herkent deze boerderij? (aaltensnieuws.nl)

BREDEVOORT - Ron Kuiperij uit Bredevoort blijft bezig met het verzamelen van het werk en vastleggen van documentatie over de Aaltense kunstschilder Piet te Lintum.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden piet , boerderij , 1955 en overleden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!