Grashoff is bezorgd over landbouwlobby intensieve veehouderij

GroenLinks-Kamerlid Rik Grashoff is bezorgd over de grote macht van de landbouwlobby als het gaat om intensieve veehouderij. De weifelende opstelling van staatssecretaris Van Dam helpt ook niet echt, ziet de parlementariër.

trouw.nl/opinie/…

Deel dit topic

Reacties

ej-van-de-voort
De hakken in zand houding van gl hielp ook niet echt met de formatie.... gevalletje pot verwijt ketel.

Al vind ik het totaal niet erg dat gl geen kabinets kandidaat meer is trouwens
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @ej-van-de-voort:
Al vind ik het totaal niet erg dat gl geen kabinets kandidaat meer is trouwens

Liever groen links dan de christen unie, gezever over die 'levensvragen' kan mij ook gestolen worden. Tea-party achtige toestanden.
+5
dorpsrandhoeve
@jan is hobbyboer Maar Jan toch, volgens mij zit je al lange tijd je levensovertuiging hier te verspreiden. Dan mag de CU dat toch ook wel.
+1
storm
@jan is hobbyboer nou ik mag die Carla Dik-Faber wel!
+2
ej-van-de-voort
@jan is hobbyboer

Wat jij van cu vind voel ik min of meer bij D66, zo hebben we allemaal wel iets waar we niets mee hebben. Al heb ik weinig met cu heb ik wel het gevoel dat die een iets stabieler achterban hebben dan klavermans
+1
Piet1960
Dagblad Trouw is tegenwoordig de spreekbuis van de anti veehouderij groeperingen, Minstens 3x in de week een ingezonden opiniestuk. En elke dag een column van Koos Dijksterhuis die zijn afschuw voor de veehouderij elke dag laat doorklinken in zijn bijdrage.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0