Veertien zwijnen gedood door aanrijding

VALKENSWAARD (ANP) - Veertien jonge wilde zwijnen zijn in de nacht van zondag op maandag gedood door een aanrijding op de N69 in Valkenswaard. De kudde werd op de weg tussen Eindhoven en Valkenswaard aangereden door een personenauto. De auto raakte zwaar beschadigd maar de inzittenden bleven ongedeerd, liet de politie weten.
 Veertien zwijnen gedood door aanrijding (nieuws.nl)

VALKENSWAARD (ANP) - Veertien jonge wilde zwijnen zijn in de nacht van zondag op maandag gedood door een aanrijding op de N69 in Valkenswaard. De kudde werd op de weg tussen Eindhoven en Valkenswaard aangereden door een personenauto. De auto raakte zwaar beschadigd maar de inzittenden bleven ongedeerd, liet de politie weten. Het bericht Veertien zwijnen gedood door aanrijding verscheen eerst op Nieuws.nl.

 VIDEO: 14 zwijnen overlijden na aanrijding in Valkenswaard, automobilist ongedeerd (bd.nl)

VALKENSWAARD - In de nacht van zondag op maandag zijn op de N69 in Valkenswaard 14 wilde zwijnen doodgereden. De ouders van de dieren konden de overkant halen, de jongen niet en werden geraakt door een automobilist.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nacht , zondag , dieren , politie en eindhoven geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!