Kringloopwijzer niet ingevuld: melk de put in

Melkveehouder Henk Gommer uit Zevenhuizen in Groningen heeft vanochtend een volle tank met 2.600 kilo melk laten weglopen in de mestkelder. Gommer weigert de Kringloopwijzer in te vullen, en nu haalt FrieslandCampina sinds maandag voor een periode van vijftien dagen de melk niet op.

Deel dit topic

Reacties

storm
Ken de boer niet en misschien is er meer aan de hand maar het lijkt mij dat mediation of andere vormen van bemiddeling deze situatie voorkomen had kunnen worden?
Overigens moet je wel goed in de slappe was zitten om dit vol te houden!
+1
cornelissen
@storm Hij redt het ook niet,maar houdt wel de discussie gaande
+1
George
Quote Reactie van @storm:
Overigens moet je wel goed in de slappe was zitten om dit vol te houden!

Ze hebben gelukkig nog niet allemaal betalingsachterstanden.
Man heeft geen gekke dingen gedaan en heeft geen mestafzetkosten omdat hij zijn mest kan plaatsen op zijn grond , daardoor houdt hij wel wat over en kan hij aan zijn principe vasthouden. Wordt niet geleefd door de bank. Die LTO en RFC zijn gewoon het spoor bijster , het is een grote schande dat ze de melk niet ophalen bij deze man.
+2
dgrift
Storm ,heeft gelijk ,zo gaan we niet om binnen een coöperatie, dit is arrogant machtsmisbruik waar ik misselijk van wordt , deze familie heeft mede de huidige FC groot gemaakt Door trouw melk te leveren en hun geld ter beschikking te stellen , en ja ,ik weet het we moeten door in de vaart der volkeren,en de retaiiler bla bla bla .........mediation. ....aandacht respect begeleiding , dat zijn de woorden ,maar we komen de melk niet meer halen ,.....laf en te makkelijk .
+4
koekalverij
Hulde voor de boer! Ergens een grens trekken. Dapper.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tank , melk , frieslandcampina , groningen , mestkelder , melkveehouder , kringloopwijzer en put geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0