Blog: 'De middelvinger'

Sinds dit jaar lopen de koeien bij mij thuis, op melkveehouderij Van den Biggelaar-Van Kreij in Uden, weer in de wei. Ze stonden ruim 10 jaar op stal. In deze serie beschrijf ik waarom de koeien destijds werden opgestald, waarom ze weer naar buiten gaan en hoe dat bevalt. De eerste blog gaat over de beslissing om de koeien op te stallen en is getiteld 'De middelvinger'.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+7
cs-agrar
Altijd weer die wielrenners, zou verboden moeten worden
DutchDairyFarmer
@cs-agrar blijven vervelende weggebruikers. Zullen alleen sommige ook over tractoren en overige landbouwvoertuigen zeggen
casejxu
@DutchDairyFarmer En ook voor deze groep geld. Een groot deel verpest het voor de gene die zich wel netjes gedragen. En die bestaan gelukkig ook nog wel(beetje)
+2
cs-agrar
Quote Reactie van @casejxu:
de gene die zich wel netjes gedragen

Dan zal jij wel enige zijn die hem/haar tegen gekomen is
+1
dorpsrandhoeve
Ze doen soms rare dingen, het lijken wel mensen.
+1
weideboer
Het beklaagde bankje blog wordt dit vrees ik. Geen zin om wekelijks nog meer negativiteit te lezen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , stal , koeien , stallen en wei geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0