Wanhopige koeien trekken spoor van vernieling op zoek naar water

AARSELE / TIELT - Op zoek naar water braken elf koeien en een stier dinsdag los uit een weide bij de Appelstraat in Aarsele. De dieren trokken door een tuin en vernielden een omheining. De brandweer hielp hen uit een beek waar ze ten einde raad in waren gesprongen.

De bewoners van de Appelstraat in Aarsele werden gisteren gewekt door loeiende runderen in de tuin. Anja Denys zegt dat het al de tweede keer was in twee weken tijd. “Rond kwart voor zeven werd ik wakker van het lawaai”, zegt de zaakvoerster van boetiek Coqueto in Tielt. “Door het raam zag ik buren en dieren in mijn voortuin staan.”
 Wanhopige koeien trekken spoor van vernieling op zoek naar w... (Tielt) - Het Nieuwsblad (nieuwsblad.be)

Op zoek naar water braken elf koeien en een stier dinsdag los uit een weide bij de Appelstraat in Aarsele. De dieren trokken door een tuin en vernielden ee...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water , koeien , stier , weide en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!