LTO-voorzitter: ‘Fosfaatproductie nagenoeg onder plafond’

Wacht nou met deze uitspraken totdat het jaar bijna voorbij is!!

De doelstelling van het fosfaatreductieplan is bijna bereikt. Het aantal stuks gve in Nederland is zover teruggebracht dat de fosfaatproductie nagenoeg onder het fosfaatplafond zakt. ‘Half juli komt de tweede kwartaalrapportage uit. Als het goed is, zien we dan dat de doelstelling behaald is’, zei Kees Romijn tijdens een persbijeenkomst van LTO vanmorgen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Robijn verdient een monument met zoveel zinloos dood gemaakte koeien en ongeboren kalveren, echt indrukwekkend iets om trots op te zijn .
BertK
@Detukkeroettwente Regelgeving hoort bij de overheid. Die faalt.
@BertK Diezelfde overheid heeft er TOTAAL nul komma nul verstand van !!!
diezel
@Detukkeroettwente
Gezien wat ze in Brabant aan het doen zijn moet je m.i. maar niet teveel van enkel Haagse dommigheid uit gaan. 😞
+2
@diezel Bedoel dat LTO ook niet al te handig opereert ??? Dat klopt, meelopers /lullers onder het motto zolang je praat hoef je niet aan het werk.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
zinloos dood gemaakte koeien en ongeboren kalveren
En dat in een land waar men oeverloos zevert over dierenwelzijn! Niet eens vanwege het milieu, maar om handelspolitieke belangen.
arie.j
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
En dat in een land waar men oeverloos zevert over dierenwelzijn! Niet eens vanwege het milieu, maar om handelspolitieke belangen.

En waar melkveehouders er nu alleen over zeveren omdat ze het als hun belang zien
@kanniewaarzijn tuurlijk zijn de handelsbelangen belangriek , maar de sector omzeep helpen, enkel op basis van getallen en aannames op papier, dat is kompleet belachelijk, de inzet moet zijn drogatie behouden en normen verhogen, dit kan zonder enig probleem. 30% meer mest op een bunder hoeveel gram fosfaat is dat/per vierkante meter, en hoeveel spoelt daar van uit ???Kom dereens in heren TOP(B) bestuurders , jaknikkers !!! en rap wat
+1
arie.j
@Detukkeroettwente Ga jij ze het maar in Brussel vertellen, jij weet het immers zo ontzettend goed...
@arie.j Jij mag ook antwoord geven 30 % meer mest hoeveel gram fosfaat is dat per vierkante meter , en hoeveel spoelt daar van uit ??? En ook in brussel lezen hier mee dus daar hoef ik niet naar toe, misschien een job voor jou.
Groen1
TV: Fosfaatplafond weer in zicht
nieuweoogst.nu/nieuws/2017/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , fosfaatplafond , fosfaatproductie , gve en fosfaatreductieplan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0