Melkprijs 2016 rampjaar; vooruitzichten beter

Met een gemiddelde Europese melkprijs van 28,30 euro per 100 kilo melk gaat 2016 de boeken in als het op een na slechtste zuiveljaar sinds 1999. Maar de vooruitzichten voor 2017 en 2018 zijn veel beter.

Deel dit topic

Reacties

robbies
Wat een verrassing dat Kees alles weer goed, fantastisch en geweldig vindt. Heeft hij er ook bij gezegd dat de sector uit en te na gepolariseerd is? Of vindt hij dat ook een geweldige prestatie?
Groen1
2017 rampjaar, GVE-reductieregeling.
Coen
@Groen1 , met oogkleppen op en alleen kijken naar de melkprijs 2017, en die vergelijken met 2016 😞
+2
Frans1
@Coen ik heb nu evenveel euro meer melkgeld dan dat ik liters minder geleverd heb.niet echt een probleem hier.je kunt ook alles in het negatieve willen trekken.
Dat de reductieregeling een draak van een regeling is zijn we wel met elkaar eens maar het past wel goed binnen het totale fosfaatdebacle 😐
+2
cjw73
@Groen1 niet voor iedereen hoor. Meer liters en stuk betere prijs.
+4
Steuntrekker
Als je dat een ramp vindt, heb je nog nooit een ramp meegemaakt.
+1
weurding
@Steuntrekker uitkering stopgezet? 😅

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs en 1999 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN