De zomer zet door: volgende week 30 graden

NOORD-HOLLAND Goed nieuws voor wie van de zon houdt: de zomer zet door. De komende tien dagen wordt het heerlijk, zomers weer. Met die fijne boodschap komt NH-weerman Jan Visser. De warmte houdt waarschijnlijk aan tot ná de langste dag van het jaar, 21 juni. Visser verwacht voor de komende tien dagen, vrijdag uitgezonderd, volop zonneschijn. Voor morgen voorspelt hij een graad of 23, donderdag wordt het 26 graden of hoger. Volgende week kan het kwik zelfs enkele dagen stijgen tot wel 30 graden, aldus de weerman.

Wie van de zon wil genieten en bruin hoopt te worden, moet wel verstandig zijn. Visser waarschuwt dat de zonkracht, net als afgelopen weekend het geval was, opnieuw hoog wordt. "Je moet verdomd goed oppassen. Zeker tussen 12 en 15 uur, dan is de zon op z'n krachtigst."
Lees ook: Zonkracht: dit is waarom we het er allemaal over hebben
De zonkracht is heel sterk, dus Visser adviseert om iets op je hoofd te zetten en om de 30 tot 45 minuten te smeren.
 De zomer zet door: volgende week 30 graden (nhnieuws.nl)

NOORD-HOLLAND Goed nieuws voor wie van de zon houdt: de zomer zet door. De komende tien dagen wordt het heerlijk, zomers weer. Met die fijne boodschap komt NH-weerman Jan Visser.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer , smeren , warmte en visser geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!