Boerenfrustratie over actieplan nitraat

LTO maakt zich zorgen over de invulling zesde actieprogramma Nitraatrichtlijn. De betrokken ministeries hebben te weinig aandacht voor het vakmanschap van de boeren. Verdere aanscherping en invoering van nieuwe regels dreigt, waarschuwt bestuurder Hans Huijbers.

Deel dit topic

Reacties

Huppel
Ik snap die Huibers helemaal niet. Eerst het rapport van het planbureau over mestfraude aanhalen en vervolgens pleiten voor de invoering van de kringloopwijzer met bijbehorende bedrijfsspecifieke normen....
+1
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Huppel:
Ik snap die Huibers helemaal niet.

Daarin sta je vast niet alleen, alleen wil Hansie zelf maar niet begrijpen dat z'n tijd allang voorbij is. De vergoeding voor het pluche is nogal riant, dat zal vast meewegen.
+5
kanniewaarzijn
Ik snap hem wel. Niemand anders dan Huijbers zelf doet aan "oud denken". Het is nog steeds het oude riedeltje: hoe intensiever "hoe beter voor het milieu". Het is gewoon MINAS in een nieuw jasje.
christo
Triest, supertriest. Duidelijk standpunt dat het bestaansrecht van de huidige belangenbehartiging ondermijnt. Hij zegt eigenlijk dat het niks uit maakt wat lto doet. Waar betalen we dan voor?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , nitraat , regels en nitraatrichtlijn geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0