Almere - Mogelijk meer windmolens in Almere Pampus

Het nieuwe windpark in Almere Pampus krijgt mogelijk meer dan de nu negen geplande molens. Ook wordt gekeken of twee windmolens op een andere plek kunnen komen dan waar ze nu zijn ingetekend. Bewoners van de Noorderplassen West willen dat graag. Ze zeggen dat ze in eerste instantie niet betrokken zijn bij de plannen voor het windpark. De initiatiefnemers van het windpark erkennen dat en willen de bewoners tegemoet komen. Ze krijgen nu alsnog de kans om mee te praten. Dit biedt tegelijkertijd...
 Almere - Mogelijk meer windmolens in Almere Pampus (omroepflevoland.nl)

Het nieuwe windpark in Almere Pampus krijgt mogelijk meer dan de nu negen geplande molens. Ook wordt gekeken of twee windmolens op een andere plek kunnen komen dan waar ze nu zijn ingetekend.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland en windenergie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!