Man dood door ongeval bij hooien

Man dood door ongeval bij hooien

ANP - In Roggel is vrijdagmiddag een man overleden na vermoedelijk een ongeval bij het hooien met een tractor. Het slachtoffer werd met verwondingen gevonden op de Mortel in de Limburgse plaats. Medische hulp mocht niet meer baten.

De politie ging eerst uit van een steekincident gezien de verwondingen. Maar vermoedelijk was hij bezig in een weiland in de buurt en is hij na het ongeval hulp gaan zoeken en op straat in elkaar gezakt.

Meer: 1limburg.nl/dode-man-op-straat-blijkt-slachtoffer-…

Deel dit topic

Reacties

morningstar
RTV Oost
Bij een ongeluk bij het buurtschap Stokkum, bij Markelo, is vanmiddag een traumahelikopter opgeroepen. Een persoon is met die helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Dat is gedaan vanwege afstand naar het ziekenhuis, aldus de politie.

Bij een boerderij zou een koe op iemand zijn gevallen, maar dat is nog niet bevestigd. De politie wil niets zeggen over wat er is gebeurd. De hulpdiensten zijn met onder meer twee ambulances en dus een traumahelikopter naar de boerderij aan de Veldstadsweg gegaan.

Meer: rtvoost.nl/nieuws/269584/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0