Trump staat alleen in kritiek op klimaatakkoord Parijs

De landen van de G7 hebben vergeefs druk op de Amerikaanse president Trump uitgeoefend om zijn dreigement om het klimaatakkoord van Parijs op te zeggen in te trekken. Trump voelt zich als enige niet gebonden aan de afspraken die in 2015 zijn gemaakt, omdat ze slecht zouden zijn voor de Amerikaanse economie.
Toch overheerst bij de andere landen optimisme over de uiteindelijke opstelling van de Amerikanen. De Italiaanse gastheer van de top, premier Gentiloni, zei dat hij ervan overtuigd is dat de VS na interne overwegingen zich zullen verplichten aan het akkoord van Parijs.
Facebook
Over de bestrijding van terrorisme waren de landen van de G7 het wel eens. Vier dagen na de aanslag in Manchester hebben de regeringsleiders een gezamenlijke verklaring ondertekend. Ze roepen in een verklaring bedrijven als Facebook op om meer te doen om extremistische propaganda van internet te verwijderen.
 Trump staat alleen in kritiek op klimaatakkoord Parijs (nos.nl)

De landen van de G7 hebben vergeefs druk op de Amerikaanse president Trump uitgeoefend om zijn dreigement om het klimaatakkoord van Parijs op te zeggen in te trekken.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden druk en parijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!